fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:
Servicii
Montarea, instalarea unei centrale termice
Montarea sau instalarea unei centrale termice este un proces esential pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a sistemului de incalzire. Iata pasii obisnuiti implicati in montarea unei centrale termice din perspectiva AMD Grup, firma specializata in acest serviciu:
Etapa 1 - Evaluarea initiala si planificarea
Etapa 2 - Montarea / instalarea centralei
Etapa 3 - PIF
Evaluarea initiala si planificarea

Evaluarea initiala si planificarea: Incepem prin a efectua o evaluare detaliata a locatiei unde va fi montata centrala termica. Stabilim tipul de centrala termica potrivit pentru necesitatile specifice ale clientului, luand in considerare tipul de combustibil (gaz, motorina, lemne, etc.) si cerintele de capacitate termica.

Bazat pe aceste recomandari tehnice, prezentam clientului mai multe variante de centrale termice. Clientul alege in functie de buget si dorinte specifice tipul, producatorul / brandul centralei care il considera cel mai potrivit pentru el.

Selectarea locatiei potrivite: alegem impreuna cu clientul si proiectantul un spatiu adecvat pentru amplasarea centralei termice. Acesta trebuie sa fie bine ventilat, accesibil pentru intretinere si sa ofere o evacuare corespunzatoare a gazelor de ardere.

Programeaza-te online
Montarea / instalarea efectiva a centralei:

Instalarea conductelor si conexiunilor: realizam instalatia de conducte pentru alimentarea cu combustibil si evacuarea gazelor de ardere. Ne asiguram ca acestea sunt instalate corect si etanse pentru a preveni scurgerile.

Instalarea centralei termice: plasam centrala termica in locul ales si o conectam la conductele de alimentare cu combustibil si la sistemul de evacuare a gazelor de ardere. Urmam cu atentie instructiunile producatorului si respectam regulile de siguranta.

Conexiunea la sistemul de incalzire: conectam centrala termica la sistemul de incalzire existent, care poate include radiatoare, conducte si termostate. Ne asiguram ca toate conexiunile sunt etanse si ca sistemul functioneaza corect.

Programeaza-te online
Pornirea si Punerea in functiune a centralei (PIF)

Se realizeaza de catre personal calificat si specializat in acest sens de catre producatorul centralei. Vezi aici operatiile pentru PIF

Efectuam o verificare detaliata a intregului sistem pentru a ne asigura ca nu exista scurgeri, erori sau probleme de functionare. Testam centrala termica pentru a verifica ca aceasta functioneaza corect si ca incalzirea incepe sa se distribuie in locuinta.

  • Instruirea clientului: oferim clientului o instruire detaliata privind utilizarea si intretinerea centralei termice, precum si informatii despre functiile de siguranta si procedurile de urgenta.
  • Inregistrarea si documentatia: completam toate documentele relevante, cum ar fi certificatele de conformitate pentru instalare, manualele de utilizare, etc in conformitate cu reglementarile legale.
  • Servicii de intretinere si suport post-instalare: oferim servicii de intretinere si suport post-instalare pentru a asigura functionarea continua si eficienta a centralei termice si instalatiei in viitor.
Programeaza-te online
Programari
Programari

Daca ai nevoie de servicii instalatii contacteaza-ne la 0742-798-111 pentru a programa o vizita. De asemenea te poti programa online folosind butonul de mai jos, iar noi revenim fie cu un telefon, fie cu un email de confirmare a zilei si orei alese de tine.

Programeaza-te online