fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:

Termeni și condiții

 

VĂ RUGĂM CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE REFERITOARE LA UTILIZAREA ACESTUI SITE ȘI PRODUSELE ȘI SERVICIILE FURNIZATE MAI JOS. Prin i) folosirea acestui site, ii) achiziționarea de orice produse sau servicii de la AMD Grup și de la firmele din grup/partenere, sau iii) utilizând oricare dintre produsele sau serviciile COMPANIEI prin intermediul acestui site, se consideră că ați fost de acord cu acești Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a le modifica în orice moment. Ar trebui să verificați acești Termeni și Condiții periodic pentru schimbări. Prin utilizarea acestui site după ce vom posta orice modificări ai acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord să acceptați aceste schimbări, indiferent dacă le-ați examinat sau nu. În ceea ce privește produsele și serviciile achiziționate sau utilizate de la COMPANIE, se aplică versiunea acestor Termeni și Condiții care a fost afișată la momentul achiziției sau utilizării. Dacă, în orice moment, alegeți să nu acceptați acești Termeni și Condiții de utilizare, nu utilizați acest site.

Copyright

Conținutul COMPANIEI (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, audio, video etc) este proprietatea SC AMD Grup SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Datele personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de COMPANIE și furnizorii săi exclusiv în scopul declarat al acestui site: comerț on-line, furnizare de bunuri și servicii, recomandare de bunuri și servicii parteneri, furnizare articole de interes general. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc. COMPANIA nu face publice și nu vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, COMPANIA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienți, un membru al familiei acestora ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului on-line și a furnizării de bunuri, servicii și articole scrise. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite pe cale oficială ștergerea datelor. Datele nu vor fi transferate în alte state. Dacă unele dintre datele personale sunt incorecte, clienții pot trimite informații exacte la adresa de email office@amdgrup.ro. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare și nu va fi făcut public.

Limitele accesului la site

Garantăm utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-urile COMPANIEI, în scopurile declarate: magazin online, prezentare servicii și produse, comunitate și blog. Nici utilizatorii înregistrați și nici alte persoane, care nu se află în relații contractuale cu noi, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor COMPANIEI.

Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și lăsa datele personale. Pentru o bună funcționare, site-ul poate seta cookies. Pentru crearea unui cont pe site-ul COMPANIEI, clientul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Proprietarul poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care se constată că a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-urilor COMPANIEI își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. Pentru promoții bazate pe crearea unui nou cont de utilizator sau abonarea la newsletter este interzisă crearea de către un utilizator de conturi multiple false, pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere sau de o reducere cumulată mai mare decât cea comunicată. COMPANIA își rezervă dreptul de a anula conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoției, pentru aceste tentative de fraudă.

Livrarea

Pentru toate produsele, livrarea se va face după plasarea comenzii în funcție de tipul produsului și/sau serviciului cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție / descrierea produsului / descrierea condițiilor de livrare, și în unele cazuri după achitarea integrală a acestora.

Promoții

Atenție! Promoțiile de pe site nu se cumulează între ele, reducerea cea mai mare primează! Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri de pe site procentuale, etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii. Codurile promoționale nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată. Într-o comandă se poate folosi un singur cod promoțional. În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa office@amdgrup.ro, care să conțină ID-ul comenzii, starea acesteia, numele clientului și codul promoțional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Comunicarea pe site-urile COMPANIEI

Persoanele înregistrate în unul sau mai multe din site-urile COMPANIEI pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, câtă vreme limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu COMPANIA, nu sunt e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. COMPANIA nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul acordă COMPANIEI și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Acordul de cumpărare de produse și servicii

Prin acceptarea livrării oricărui produs sau serviciu furnizat de COMPANIE, vizualizarea unor astfel de produse sau în alt mod folosind astfel de produse sau servicii, tu ( „Client”) ești de acord să respecți Termenii și Condițiile enumerate mai jos. Tu și COMPANIA sunteți de acord că următorii termeni și condiții sunt condițiile exclusive care reglementează tranzacția de vânzare între dvs. și COMPANIE. Orice încercare de a modifica, completa, modifica sau amenda acești termeni și condiții de către Client va fi considerată o modificare semnificativă a acestui acord și, prin urmare, este nulă. În plus, acești termeni și condiții se pot schimba în orice moment, fără o notificare prealabilă în scris. Prin urmare, vă rugăm să verificați acești termeni și condiții cu atenție și de fiecare dată când plasați o comandă sau acceptați livrarea de bunuri sau servicii de la COMPANIE.

a. Probleme legate de produs

Dacă aveți probleme sau nelămuriri cu privire la COMPANIE sau achizițiile dvs., ne puteți contacta prin http://www.amdgrup.ro sau prin email la office@amdgrup.ro.

b. Politica de returnare/rambursare

Vă oferim o politică de rambursare / returnare de 30 de zile, fără întrebări. Puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare. Trebuie să ne contactați prin depunerea unei cereri prin http://www.amdgrup.ro sau prin email la office@amdgrup.ro în termen de 30 de zile de la data achiziției. Dacă ați achiziționat un produs fizic pe care vi l-am expediat, poate fi necesar să returnați întregul produs la noi înainte de a procesa rambursarea.

c. Garanții; toate produsele și serviciile sunt oferite “așa-cum-sunt“ sau „cu toate defectele”.

Compania nu face nici o declarație sau garanții exprese cu privire la produsul sau serviciile, cu excepția celor prezentate în acest document. Compania renunță la toate celelalte garanții, explicite sau implicite, pentru orice produs sau serviciu, incluzând dar nelimitându-se la, garanții de comercializare și de potrivire pentru un anumit scop și orice garanții care rezultă din statut, utilizare comercială, utilizare abuzivă sau performanță. Toate produsele sau serviciile comercializate prin intermediul sau de către companie sunt vândute „așa-cum-sunt” sau „cu toate defectele.” Întregul risc cu privire la calitatea și performanța acestor produse sau servicii este al cumpărătorului.

d. Limitarea răspunderii

În toate circumstanțele, maximul răspunderii companiei este limitat la prețul de cumpărare a produselor sau serviciilor vândute. Compania nu va fi responsabilă, în nici un caz, de vreo sesizare sau acțiune din contract, de vreun prejudiciu, asigurări sau contribuții, sau alte revendicări privind produsele sau serviciile pe care compania le vinde și care depășesc această limită a răspunderii. Compania nu va fi responsabilă pentru sesizări ale terților privind daune provocate clienților, defecțiuni, întârzieri, întreruperea serviciilor, pierderea de afaceri, pierderea sau deteriorarea exemplarelor, indiferent dacă sau nu companiei i-a fost adus la cunoștință posibilitatea unor asemenea sesizări sau daune.

e. Termeni de plată; Comenzi.

O comandă nu este obligatorie pentru COMPANIE până când nu este acceptată; COMPANIA trebuie să primească plata înainte de a vă accepta o comandă. Plata pentru produsul(ele) comandat(e) este datorată înainte de expediere sau de prestare de servicii dacă nu este menționat altfel în cadrul promoției și/sau descrierii produsului. Clientul poate efectua plata prin card de credit, de debit sau altă metodă pre-aranjată cu COMPANIA. Sunteți de acord să plătiți suma(sumele) în cauză specificată(e) pe factură și sunteți de acord să plătiți penalități de 1,5% pe lună pentru toate sumele restante sau procentul cel mai mare permis de lege, oricare dintre acestea este mai mare.

f. Întregul acord

Acești termeni și condiții (împreună cu politica de confidențialitate) sunt acordul complet și exclusiv între firmă și Client, și se completează cu toate propunerile anterioare sau prezente, orale sau scrise, înțelegeri, reprezentări, condiții, garanții, și toate celelalte comunicări între firmă și Client cu privire la produsele care fac obiectul. Acest acord nu poate fi explicat sau completat prin nicio tranzacție sau înțelegere prealabilă prin uzanță sau cutumă. Orice conflict apărut între COMPANIE și Client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești în domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.

g. Întreținerea și administrarea site-urilor

Site-urile COMPANIEI sunt întreținute și administrate de:

  • AMD Grup SRL
  • Satu Mare, Postavaru nr.6, Bl. 15, Sp.2
  • CUI: 13882927
  • Reg. Com: J30/190/2001
  • Telefon: 0361-804188 
  • E-mail: office@amdgrup.ro
  • CONT BANCAR LEI: RO12BTRLRONCRT0CQ3815701 deschis la Banca Transilvania Satu Mare