fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:
Servicii
Reparatii centrale termice
Centrala ta nu mai functioneaza bine? AMD asigura confortul din casa ta
Repararea unei centrale termice intr-o casa, apartament sau institutie poate implica diverse operatii, iar natura acestora depinde in mare masura de tipul centralei, problema specifica si nivelul de expertiza al inginerului / tehnicianului. Cu toate acestea, iata cateva operatii comune care pot fi necesare in timpul reparatiilor unei centrale termice:
Etapa 1 - Diagnosticare
Etapa 2 - Remediera problemei
Etapa 3 - Consiliere
Diagnosticarea problemei

In primul rand, este important sa se identifice problema exacta care o are centrala termica. Acest lucru poate implica verificarea sistemului de alimentare cu combustibil, a componentelor electronice si a altor elemente esentiale.

Uneori, centrala poate avea nevoie doar de o curatare si intretinere corespunzatoare pentru a functiona eficient. Acest lucru poate implica curatarea schimbatorului de caldura, a arzatorului si a altor componente critice.

  • Pasul 1 - Diagnosticare
  • Pasul 2 - Curatarea si intretinerea
Programeaza-te online
Rezolvarea problemei

Daca se constata ca una sau mai multe componente sunt defecte sau uzate, acestea trebuie inlocuite. Aceasta poate include schimbarea elementelor precum pompa de circulatie, ventilatorul, termostatul, senzorii, supapele, arzatorul, placa electronica, etc.

Este important sa se testeze toate caracteristicile de siguranta ale centralei termice pentru a se asigura ca aceasta functioneaza corect si in conditii de siguranta. Acest lucru poate implica teste ale supapelor de siguranta, ale senzorilor de fum, de aprindere sau ale altor dispozitive de protectie. Daca centrala termica a fost golita, poate fi necesar sa se reumple sistemul cu apa si sa se elimine aerul din sistem.

Unele reparatii pot implica optimizarea centralei pentru a asigura o eficienta energetica maxima. Aceasta poate include reglajul arzatorului si al parametrilor de ardere sau a altor setari.

  • Pasul 1 -Inlocuirea componentelor defecte
  • Pasul 2 - Efectuarea testelor de siguranta
  • Pasul 3 - Reincarcarea sistemului
  • Pasul 4 - Revizuirea si verificarea eficientei energetice
Programeaza-te online
Asistenta si consultare pentru intretinerea regulata

Un inginer/tehnician poate oferi sfaturi cu privire la intretinerea regulata a centralei termice pentru a preveni aparitia viitoare a problemelor.

Programeaza-te online
Important
    Este important sa se tina cont ca, in multe cazuri, reparatiile la centrale termice trebuie efectuate de tehnicieni specializati si autorizati, pentru a se asigura ca toate masurile de siguranta sunt respectate. De asemenea, pentru centralele termice alimentate cu gaz, exista regulamente stricte care trebuie respectate pentru siguranta. Este intotdeauna recomandat sa contactati un specialist in reparatii de centrale termice pentru orice problema sau intretinere pe care o necesita centrala dumneavoastra.
Extra
Servicii
Intretinere periodica
Asiguram, la cerere, servicii de intretinerea regulata a centralei termice conform instructiunilor producatorului. Acest lucru poate implica curatarea sau inlocuirea filtrelor, verificarea presiunii si a combustibilului, si alte activitati de intretinere.
Programari
Programari

Daca ai nevoie de servicii instalatii contacteaza-ne la 0742-798-111 pentru a programa o vizita. De asemenea te poti programa online folosind butonul de mai jos, iar noi revenim fie cu un telefon, fie cu un email de confirmare a zilei si orei alese de tine.

Programeaza-te online