fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:
Servicii
Punere in functiune si autorizatii de functionare
Ai achizitionat o centrala? Asiguram PIF, Garantie, Service
Punerea în funcțiune a unei centrale termice este un proces important pentru asigurarea funcționării corecte și eficiente a sistemului de încălzire. Iată pașii obișnuiți implicați în acest proces:
Etapa 1 - Verificare conditii
Etapa 2 - Punerea in functiune
Etapa 3 - Testare functionare
Verificarea conditiilor de montaj

Ne asiguram ca toate componentele centralei termice sunt corect instalate conform instructiunilor producatorului si normelor in vigoare. Acest lucru include centrala in ansamblu, racordarea la instalatia termica si de apa, schimbatorul de caldura, pompa de circulatie, controlerele, instalatia de evacuare a gazelor de ardere, etc.

Verificam alimentarea cu combustibil (gaz natural, motorina, lemne etc.) si ne asiguram ca totul este conectat corect si ca nu exista scurgeri.

Ne asiguram ca sistemul de evacuare a gazelor de ardere este corect instalat si functioneaza in conditii de siguranta. Acesta trebuie sa fie etans si sa permita evacuarea gazelor rezultate in urma arderii in afara locuintei.

  • Pasul 1 - Verificarea instalarii
  • Pasul 2 - Verificarea alimentarii cu combustibil
  • Pasul 3 - Verificarea sistemului de evacuare a gazelor
Programeaza-te online
Pornirea centralei termice

Pornim centrala in conformitate cu instructiunile producatorului si urmarim indeaproape procesul de pornire. Aprinderea arzatorului, posibile erori de functionare, etc, in functie de tipul centralei termice.

Setam parametrii centralei termice pentru a asigura temperatura si presiunea corespunzatoare in sistemul de incalzire, setam puterea necesara in functie de marimea instalatiei, etc. Acest lucru poate implica reglarea parametrilor de ardere, a vanei de gaz, a termostatului de siguranta etc.

  • Pasul 1 - Pornirea centralei termice
  • Pasul 2 - Setarea parametrilor
Programeaza-te online
Testare conditii de functionare

Monitorizam centrala termica pentru a ne asigura ca functioneaza corect. Verificam daca nu exista scurgeri de combustibil sau de apa si ne asiguram ca nu apar erori sau avarii in afisajul controlerului.

Pornim sistemul de incalzire si furnizare apa calda si ne asiguram ca acestea functioneaza corect. Verificam ca radiatoarele sau alte elemente de incalzire se incalzesc la temperatura dorita.

  • Pasul 1 - Verificarea functionarii
  • Pasul 2 - Furnizare apa calda
  • Pasul 3 - Testarea furnizare agent termic
Programeaza-te online
Instruirea utilizatorului
Ce presupune?
    Instruim utilizatorul final cu privire la functionarea centralei termice, inclusiv modul de utilizare a afisajului si a termostatului pentru a obtine cea mai buna eficienta energetica.
Extra
Servicii
Intretinere periodica
Asiguram, la cerere, servicii de intretinerea regulata a centralei termice conform instructiunilor producatorului. Acest lucru poate implica curatarea sau inlocuirea filtrelor, verificarea presiunii si a combustibilului, si alte activitati de intretinere.

    Este important sa respectati cu strictete instructiunile producatorului pentru punerea in functiune a centralei termice pentru a evita probleme de siguranta si pentru a asigura o functionare eficienta si fiabila a sistemului de incalzire. Aceste operatii pot fi facute doar de personal specializat si autorizat in acest sens de producator. Asadar, solicitati ajutorul unui tehnician calificat de la AMD Grup.

Programari
Programari

Daca ai nevoie de servicii instalatii contacteaza-ne la 0742-798-111 pentru a programa o vizita. De asemenea te poti programa online folosind butonul de mai jos, iar noi revenim fie cu un telefon, fie cu un email de confirmare a zilei si orei alese de tine.

Programeaza-te online