fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:
Servicii
Verificarea tehnica periodica (ISCIR) a centralei termice Satu Mare
Siguranta este pe primul loc!
In calitate de firma specializata in verificarea tehnica periodica a centralelor termice in Satu Mare in conformitate cu prescriptiile ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), avem responsabilitatea de a asigura siguranta si eficienta functionarii acestor echipamente critice. Procesul de verificare tehnica periodica include de regula urmatoarele etape:
Etapa 1 - Programarea si documentatia
Etapa 2 - Verificarea tehnica
Etapa 3 - Raport si recomandari
documente necesare
Programarea si documentatia preliminara

Interactionam cu proprietarul centralei termice pentru a stabili o programare convenabila pentru verificarea tehnica. Ne asiguram ca avem acces la toate documentele relevante ale centralei, cum ar fi proiectul instalatiei de gaz, manualul de utilizare, certificatele de conformitate si rapoartele de verificare anterioare (daca exista).

Programeaza-te online
Verificarea tehnica

Incepem cu o inspectare vizuala a centralei termice si a instalatiei asociate pentru a identifica eventualele defectiuni sau probleme vizibile, cum ar fi coroziunea, deteriorarea izolatiei sau scurgeri de apa sau combustibil (GAZ).

Testam functionalitatea componentelor cheie ale centralei termice, cum ar fi aprinderea si arderea corecta a combustibilului, sistemele de siguranta, presiunea si temperatura apei, si sistemele de control.

Efectuam masuratori precise pentru a evalua performanta centralei termice. Acest lucru poate include masurarea concentratiei de gaze de ardere, verificarea eficientei energetice si evaluarea emisiilor de noxe.

Ne asiguram ca toate dispozitivele de siguranta functioneaza corect si ca exista protectie adecvata impotriva suprapresiunii, supratemperaturii si a altor situatii de risc

  • Pasul 1 - Inspectarea vizuala
  • Pasul 2 - Testarea functionalitatii componentelor cheie ale centralei termice
  • Pasul 3 - Masuratori si analize
  • Pasul 4 - Testarea sigurantei
Programeaza-te online
Verificarea documentelor, raport si recomandari

Revizuim toate documentele relevante (proiect instalatii de gaz, rapoarte de verificare anterioare, etc) pentru a ne asigura ca centrala termica este in conformitate cu cerintele de siguranta si normele tehnice in vigoare. Documentatia trebuie sa fie completa, la zi si in conformitate cu instalatia realizata.

Dupa finalizarea verificarii tehnice, intocmim un raport detaliat care include toate constatarile si masuratorile efectuate. Daca exista defectiuni sau probleme, furnizam recomandari specifice pentru remedierea acestora.

  • Pasul 1 - Verificarea documentelor
  • Pasul 2 - Raport si recomandari
Programeaza-te online
Ce primesti in urma verficari?
Certificare si autorizarea functionarii
    Dupa realizarea verficari si daca centrala termica este in conformitate cu toate cerintele, acest lucru va fi mentionat in raportul: ADMIS, confirmand astfel ca centrala este in stare de functionare sigura si eficienta.
Recomandari
Intretinere si remediere
Oferim proprietarului centralei termice recomandari pentru intretinere periodica si pentru remedierea eventualelor probleme identificate pentru a mentine functionalitatea si siguranta pe termen lung.
Este esential sa respectam cu strictete toate normele si reglementarile ISCIR in timpul procesului de verificare tehnica periodica a centralelor termice, deoarece acestea au un impact direct asupra sigurantei si eficientei sistemului de incalzire. Un astfel de serviciu profesionist contribuie la prevenirea accidentelor si a incidentelor legate de centralele termice si asigura ca acestea functioneaza in conditii optime
Programari
Programari

Daca ai nevoie de servicii de verificari periodice ISCIR  in Satu Mare contacteaza-ne la 0742-798-111 pentru a programa o vizita. De asemenea te poti programa online folosind butonul de mai jos, iar noi revenim fie cu un telefon, fie cu un email de confirmare a zilei si orei alese de tine.

Programeaza-te online