fbpx
Adresa: str. Careiului nr.14 Satu Mare, 440157
E-mail: office@amdgrup.ro
Ducem confortul termic in casa ta!
Urmareste-ne:
Confortul casei tale – noile termostate SMART

Confortul casei tale – noile termostate SMART!

 

Esti in cautarea unei solutii pentru a aduce confort si control in locuinta ta? Iata de ce ar trebui sa faci pasul catre un termostat smart WiFi si cum iti poate schimba complet experienta:

promovare termostat smart

 •  Confort personalizat, usor de controlat:

  Un termostat smart WiFi este ca un artist al confortului personalizat. Este
  usor de folosit direct de pe telefonul tau prin intermediul aplicatiei GRATUITE, oferind o atmosfera perfecta casei tale.

 

 • Programare cu 6 perioade zilnice: posibilitatea de a crea scenarii personalizate pentru un confort de neegalat. De la setari manuale la programare saptamanala, cu pana la 6 perioade in fiecare zi. Acesta se adapteaza diferitelor situatii si preferinte, garantandu-va o atmosfera perfecta in orice moment al zilei.

 

 • Control vocal: prin Siri, Google si Alexa pentru o gestionare simpla si comoda.

 

 • Eficienta energetica: atinge echilibrul perfect intre economisirea energiei si asigurarea unui confort deplin. Ofera posibilitatea de a gestiona eficient consumul de energie, fara a sacrifica confortul locuintei tale.

 

 • Protectie impotriva inghetului: elimina riscul ca instalatia ta sa inghete atunci cand esti plecat de acasa pentru o perioada mai lunga de timp.

 

 • Protectie pentru copii: modificarea programelor de functionare nu poate fi facuta de copii.

 

 • Compatibilitate larga: se integreaza perfect cu centralele termice si sistemele de incalzire electrica, adaptandu-se la diverse medii si configuratii.

 

Alege ACUM sa aduci in casa ta inovatie, control si un confort pe care il poti personaliza in functie de preferintele tale. Treci la un termostat smart WiFi si transforma modul in care traiesti zi de zi!

termostat smart basic               termostat smart pro

Daca acest produs ti-a atras atentia, ne poti contacta la  0361-804-188 . 

Iti doresti sa afli mai multe informatii despre fiecare termostat in parte? Am pregatit doua link-uri care te duc direct spre cele mai importante specificatii tehnice: 

 

Distribuie
Lasa un comentariu